Retournen & Ruilen

Niet tevreden met jouw bestelling? Geen probleem, je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Retourkosten

Een retour kun je gemakkelijk aanmelden via ons retourportaal. In een paar simpele stappen kun je hier ook je retourlabel aanmaken en direct betalen.
 

Retouren aanmelden + retourlabel aanmaken

Klik hier om naar ons retourportaal te gaan. 
 Vul jouw bestelnummer en e-mail adres in en selecteer vervolgens de juiste retourreden;
 Kies de vervoerder waarmee je het pakket wilt retourneren. Wij bieden verschillende opties aan, zodat je zelf kan bepalen wat voor jou het beste uitkomt;
 Verpak de artikelen in de originele verpakking, ongedragen & onbeschadigd met kaartjes;
  Vergeet niet je pakbon mee te sturen met jouw retourzending
  Verpak de retour in de originele verpakking en plak het retour label over het originele verzendlabel van Mons en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL of UPS punt. Bij een afhaalopdracht neemt de chauffeur een retourlabel mee, zorg dat de chauffeur het label ook over het originele label heen plakt. Je kunt er ook voor kiezen om de oude verzendlabels even te verwijderen voor alle zekerheid.
  Retourneren kan binnen de retourtermijn van 14 dagen;
  Wij verwerken jouw retourzending binnen 2 tot 5 werkdagen. Vervolgens ontvang je een terugbetaling op de rekening waarmee betaald is.
*Let op: Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de aankomst van je retour. Bewaar ten alle tijden je verzendbewijs waar de trackingcode op staat. Mocht er iets mis gegaan zijn raden we je aan contact op te nemen met de desbetreffende bezorgdienst. 
Retourmogelijkheden
  • DHL of DPD retourlabel kopen via Returnista en afgeven bij een DHL of DPD point
  • Via een Post NL locatie retour sturen mag ook, je betaald dan ter plekke de retourkosten.
  • Zelf een verzendlabel kopen bij de door jou gekozen vervoerder, je kunt dan ook kiezen om deze als brievenbuspost te laten versturen. 
Retouradres 
Mons Fashion Boutique
Eva Besnyostraat 621
1087LM Amsterdam
The Netherlands

Let op! Sale artikelen van MAGIC SALE (€15 en €10) kunnen niet geretourneerd worden!

Retour voorwaarden
  • Orginele, ongewassen en ongedragen staat.
  • Na het wassen van items vervalt de garantie.
  • Verstuur het retour in de originele verpakking naar ons terug.
  • Geen garantie op studs, glitters, steentjes en pailletten.
  • Kleding met foundation vlekken worden niet geaccepteerd.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor een nette aankomst van de retour.
  • Sieraden, lingerie, badkleding en haaraccessoires kunnen wij niet retourneren i.v.m. hygiëne.
Klachten 
Heb je een product binnen gekregen met een fabrieksfout of een ander defect? Stuur ons dan een mail binnen 72h naar monsfashionboutique@yahoo.com samen met foto's van het defect, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Klachten kunnen alleen in behandeling worden genomen, als er op voorhand contact met ons is opgenomen. Stuur je pakketje nog niet retour totdat je een passende oplossing vanuit ons hebt ontvangen. 

TERUGSTORTING 
Na ontvangst van jouw retour zending ontvang je binnen 5 werkdagen bericht en wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is vanuit ons. 
NOTE: De verzendkosten zijn 5,90 euro voor bestellingen onder de 100 euro. Bestellingen worden vanaf 100 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 100 euro uit, dan worden er alsnog 5,90 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.